leren jas

Zijn dames leren jassen jouw stijl?

leren jas Twijfels

Een aantal dagen geleden heb ik dames leren jassen gezien in een webshop die ik toevallig tegen kwam. Ik zie vaak in mode tijdschriften leuke dames leren jassen, maar zelf heb ik er nooit een gehad. Zelfs een aantal van mijn vriendinnen dragen leren jasjes, maar ik twijfel echt of het iets voor mij is. De leren jassen die ik online zag, zagen er wel mooi uit. De prijzen waren redelijk en dat bracht mij aan het twijfelen. Veel vrouwen zweren bij een leren jasje, zij zeggen dat je die in je kast moet hebben!

Besparen

Die webshop waar ik de leren jassen had gevonden, deed mij denken dat ik kon besparen op een leren jas. De prijzen waren laag in verhouding met andere winkels waar ik leren jassen heb gezien.

Omdat ik zo lang twijfelde heb ik uit eindelijk besloten nog geen leren jasje te kopen. Misschien kan ik er een keer een van een vriendin lenen om even uit te proberen of zo! Dat lijkt me de beste oplossing. En natuurlijk ook de beste manier om ‘echt’ te besparen; door gewoon geen leren jas te kopen!

Dragen jullie wel dames leren jassen? En waar heb je die gekocht?