Het dubbele avontuur van de lange avondjurk

Mijn moeder kocht een lange avondjurk bij een webwinkel waar wij beiden weleens wat bestellen. We houden alle twee van jurken en hebben ook vaak gehad dat we dezelfde jurk gekocht hadden. Ik was een weekend bij haar en op zaterdag had ik een première. Ik zag de jurk liggen en trok hem aan. Dit is niet gek, mijn moeder en ik lenen vaak kleren aan elkaar uit. Maar wat ik niet wist, is dat mijn moeder diezelfde avond nog een belangrijke gelegenheid had waar ze speciaal die jurk voor had aangeschaft.

Dertig berichten tijdens de film

Nou, je raadt het al, terwijl ik echt aan het genieten was van de film, kreeg ik ondertussen dertig berichten op mijn telefoon. Ik besloot toen toch maar even te kijken en zag toen dat inderdaad mijn moeder woedend was omdat ze de jurk aan moest. De film duurde zeker nog een uur, dus ik twijfelde wat ik moest doen. Omdat ik mij schuldig voelde heb ik toch maar besloten eerder weg te gaan. Mijn moeder kwam uiteindelijk een half uur later aan, maar wel in haar zorgvuldig gekozen en gekochte jurk. Ze zag er prachtig uit en ik denk de volgende keer wel twee keer na voordat ik zomaar iets van haar pak.