Als student een goedkope galajurk zien te vinden

Ik als student zijnde heb niet al teveel te besteden. Toch wil ik een goedkope galajurk zien te vinden waar ik chique en netjes mee voor de dag kan komen. Over een kleine twee weken heb ik namelijk een gala van het werk. Hier kan je dan ook niet met een saaie kledingstuk komen. Tevens hebben zij een dresscode waaraan gehouden moet worden. Op zich vind ik het niet erg om hierheen te gaan. Alleen heb ik niet veel om uit te geven!

Online gezocht

Zo ben ik als eerste op het internet gaan zoeken naar een bedrijf waar ik mijn jurk voordelig kan vinden. Hierdoor ben ik vrijwel meteen terecht gekomen op de website van the Perfect Dress. Een ruime keuze wat ik al op de website had gezien en dan was ik nog niet eens in deze winkel geweest! Aangezien zij bijna iedere dag open zijn was het voor mij perfect om de winkel te bezoeken. Dit heb ik dan ook afgelopen week gedaan. Bij binnenkomst was ik verbaasd van de hoeveelheid jurken die zij hadden. Ondanks dat ik weinig te besteden had kon ik mijzelf hier aardig goed uitleven!