Waar kun je goede europallets kopen voor je bedrijf?

Als je op zoek bent naar goede pallets om je producten op te stapelen zodat deze veilig en stevig vervoerd kunnen worden, neem dan eens een kijkje op de site van Pallethandel Den Bosch. Je kunt er onder andere verschillende europallets kopen. Ze leveren uit voorraad, hetgeen betekent dat je een bestelling al binnen 48 uur in huis kunt hebben. De prijs van de europallets wordt bepaald door vraag en aanbod. Als de vraag groot is zal de prijs hoger liggen. Bestellen doe je eenvoudig door het invullen van het bestelformulier dat je op de website vindt.

Kenmerken van de europallet

De kenmerken van de europallets die aangeboden worden zijn de volgende. Een europallet meet 120 bij 80 centimeter en kan 1500 kilo aan gewicht dragen. De pallets worden geproduceerd door een erkend bedrijf en voorzien van een merk, zodat je weet waar ze vandaan komen. Er zijn ook pallets beschikbaar zonder merkteken. Deze worden euromaten genoemd. Behalve het ontbreken van het merk hebben ze dezelfde kenmerken als de europallets. De pallets zijn in verschillende kwaliteiten verkrijgbaar.
Kosten van de europallet

Ga je europallets kopen en wil je eerst weten hoeveel je daar op dat moment voor betaalt? Neem dan even contact op met de pallethandel. Zoals gezegd schommelen de prijzen naarmate het aanbod of de vraag ernaar groter of kleiner is.