Verhuren mogelijk door opslagruimte Breda

Ik mag een half jaar in het buitenland werken, een droom die uitkomt. Maar, er was nog één probleem, financieel ging het lastig worden. Ik heb een koopwoning en kan daar niet zomaar vanaf zoals je begrijpt, bovendien, wil ik dit ook echt niet. Het is een mooie woning. Om financieel alles te redden had ik een huurder nodig, die een half jaar in mijn pand wilde zitten. Dit ging moeizaam moet ik zeggen. Natuurlijk bood ik het gemeubileerd aan omdat ik na mijn half jaar gewoon weer terug wil keren. Er was uiteindelijk een huurder maar die haakte het laatste moment af. Ik wist niet meer wat ik moest doen. Een vriend tipte mij de opslagruimte Breda, waar ik voor een klein bedrag mijn spullen neer kon zetten. Ik keek of dit effect was met het verhuren. Ik wist dat het financieel niet echt handig was, dus ik nam een risico.

Dezelfde dag nog een nieuwe huurder

Terwijl ik mijn spullen in de opslag aan het zetten was, werd ik gebeld. Ik had een nieuwe huurder! Grappig hoe het opeens kan gaan. En, de huurder wilde meer betalen dan ik aanvankelijk berekend had, waardoor ik mijn opslagruimte nu ook meteen kan kon betalen. Ik ben dus met een gerust hart weg gegaan! Of het nou heeft geholpen om mijn spullen weg te zetten weet ik niet, maar ik weet wel dat ik er erg blij mee ben, voelt ook fijner.