Kantoor huren Breda

Een mooi kantoor huren in Breda?

Een kantoor huren Breda en omstreken? Dat wilde ik al een hele tijd.

Ik heb een eigen bedrijf wat gevestigd is in ‘s-Hertogenbosch. Toen ik begon met mijn bedrijf werkte ik altijd thuis in Breda, na een tijdje was dat niet meer te doen. Mijn kinderen konden mij namelijk nog wel gemakkelijk afleiden. Ook werd op een gegeven momentKantoor huren Breda mijn opslagruimte te klein.

Een vriend raadde mij een bedrijfsruimte in ‘s-Hertogenbosch aan waar hij zelf ook werkt. Het was een prima plek voor een starter maar na een jaar werd deze ruimte mij ook te klein. Mijn bedrijf bleef groeien waardoor besloot ik een grotere werkruimte te zoeken.

Gevonden!

Na wat rond kijken op het internet kwam ik https://www.bcsb.nl tegen. Het Business Centre bood verschillende extra’s aan. Een paar voorbeelden zijn goede bereikbaarheid en parkeermogelijkheid. De schoonmaak kosten, wifi, koffieapparaat en een bureaustoel zijn bij de prijs inbegrepen!

Tegenwoordig werk ik op een ideale locatie met een hele goede kwaliteit prijs verhouding. Mijn vriend die mij de werkplek in s’-Hertogenbosch heeft aangeraden is nu mijn collega. Wij zitten samen in de ruimte en hebben nog genoeg plek over voor onze voorraad van de artikelen.