Welkom bij El Fuego, mooie kleding Mijdrecht

Mijn kleding koop ik alleen bij  El Fuego, waar ze  mooie kleding Mijdrecht verkopen. Zowel mannen als vrouwen kunnen hier mooie kleding kopen van bekende merken, bijvoorbeeld: 

  • Replay
  • Lacoste
  • Zumo
  • Nikkie

En nog veel meer interessante merken. Samen met mijn vriend gaan wij minstens één keer per maand naar deze winkel. Behalve dat je hier altijd zeer vriendelijk wordt geholpen is de keuze aan kleding enorm. Zo waren wij op zoek naar een mooie casual outfit voor zowel mijn vriend als voor mijzelf. Nadat wij al meerdere kleding hadden gezien welke misschien wel iets voor ons kon zijn hebben wij toch maar de hulp van een medewerkster gevraagd.   

Goed geslaagd

Bij binnen komst was er al een medewerkster van de kleding winkel in Mijdrecht naar ons toegekomen met de vraag om ons te helpen, maar dat hadden wij afgewezen. Wij hadden ongeveer in onze gedachten waar wij naar op zoek waren, alleen op het moment dat wij in de winkel waren wisten wij het niet meer. Er was zoveel keuze aan kleding en vooral van verschillende merken dat wij op een gegeven moment niet meer wisten waar wij moesten kijken. De verkoopster had al snel in de gaten dat het ons niet lukte om een leuke outfit bij elkaar te zoeken en heeft haar uiterste best gedaan om ons toch te laten slagen.