durea

Durea loopt het allerlekkerste!

Vormingdurea

Vorige week heb ik een nieuwe aankoop van het merk Durea gedaan en nu weet ik weer precies waarom dit mijn favoriet is. Niet alleen zien zij er erg leuk uit, ook lopen deze schoenen heerlijk. Het materiaal is van hele goede kwaliteit en vormt zich volledig naar jouw voet. Hierdoor maakt het niet of deze breed of smal zijn, de schoen zit altijd goed eromheen. Zelf heb ik ook vaak last van blaren, maar bij deze heb ik dit nog nooit gehad. Hiervoor had ik al een paar, maar deze waren na 5 jaar wel aan hun einde. Voor het geld wat zij mij gekost hebben, vind ik dat ze dit meer dan waard zijn geweest. Zeker als je bedenkt dat ik ze zeker 5 dagen per week heb gedragen. Er zijn dus heel wat stappen mee gezet.

Aanrader

De webshop met het grootste assortiment van Durea is Van Bommel. Hier verkopen ze ongelofelijk veel en hebben zij veel maten op voorraad. Bij mij is het nog nooit voorgekomen dat mijn maat er niet was. De levering is ongelofelijk snel en je hoeft dus nooit lang te wachten voor je jouw aankoop in huis hebt. Neem hier zeker eens een kijkje!