nubikk sneaker

Nubikk sneaker online gekocht!

Leeftijdloosnubikk sneaker

De Nubikk sneaker is trending. Je ziet er een heleboel mensen mee lopen. Wat het leuke eraan is, is dat ze zoveel verschillende uitvoeringen hebben. Je hebt ze in een effen kleur of juist een leuk patroontje. Doordat er zoveel verschillende modellen zijn, kun je ze ook op elke leeftijd aan.

Uitverkocht

Of je nu 15 bent of 38 of 94, iedereen kan Nubikk sneakers aan. Mijn zoon van 21 heeft ze ook, maar dan helemaal witte uitvoering. Zelf ben ik gegaan voor een lichtroze kleur, dit lijkt me vooral leuk in de zomer. Ik had deze al eens gezien toen ik aan het winkelen was met een vriendin, maar toen hadden ze helaas mijn maat niet meer. Ik ben nog een aantal keer terug gegaan, maar steeds hadden ze mijn maat niet. Ik heb dan ook wel een hele standaard maat, namelijk 39, maar toch vond ik het vreemd. Wat blijkt? De voorraad van die specifieke winkel wordt bijna niet aangevuld. Gelukkig vond ik de webshop Van Bommel, waar ze mijn maat wel hadden. Echt een aanrader sowieso, want ze hebben een enorm assortiment. Ook als je niet perse naar dit merk op zoek bent kun je er goed terecht, want ze verkopen er nog een heleboel andere mooie merken!