Greve

Mooie Greve schoenen

Vanaf 1898 begon Hermanus Greve een schoenmakerij in de stad Waalwijk. Inmiddels draagt deze fabriek het koninklijk wapen en mogen ze zich hofleverancier noemen. Hoewel de dames modellen niet zo bekend zij als de heren, doen deze stappers het bijzonder goed in Nederland. Omdat ik altijd op zoek ben naar de beste pasvorm in schoeisel ben ik uitgekomen bij dit merk. Sinds ik deze draag hebben mijn voeten het een stuk makkelijker. Geen knellende tenen meer of een doorgezakte voet. Vanaf het eerste moment dat ik deze ben gaan dragen zijn alle klachten aan mijn voeten als sneeuw voor de zon vertrokken. Greve

Makkelijk te bestellen

Voor mij bestaat er geen ander merk meer dan Greve. deze schoenen zitten perfect aan mijn voeten en het lijkt wel dat ik hierdoor kilometers per dag kan lopen. Heel af en toe trek ik een ander merk aan, maar dan merk ik meteen dat mijn tenen aan het demonstreren zijn. Zodra ik tegen de avond de stappers uit kan trekken heb ik weer pijn in mijn voeten, daarom lijkt het mij verstandig om alleen maar bij dit merk te blijven.

Mijn schoeisel koop ik tegenwoordig alleen maar via de webshop van vanBommel, lekker makkelijk en deze worden vaak de volgende dag al geleverd.