Kantoor schoon maken

www.j-sbedrijfsdiensten.nl

Schoon leven en werken is heel belangrijk. Dat vindt www.j-sbedrijfsdiensten.nl ook. Daarom kun je hier terecht voor de grote schoonmaak. Of het nu gaat om een kantoor, industrie, onderwijs, recreatie of de zorgsector. Dit schoonmaakbedrijf uit Eindhoven zorgt in elke sector voor kwalitatieve schoonmaak prestaties. Dit bedrijf werkt met vast personeel dat gemotiveerd en professioneel is. Schoonmaken is voor veel mensen niet hun grootste hobby, dus laat het uitbesteden. Bij J&S Bedrijfsdiensten weet je zeker dat je achterblijft met een mooi en schoon resultaat.

Bedrijf schoonmaken

De diensten van J&S Bedrijfsdiensten

J&S Bedrijfsdiensten biedt verschillende soorten schoonmaakwerk aan. Zo kun je hier terecht voor glasbewassing, tapijtreiniging en graffitiverwijdering, maar is het ook mogelijk om de tuin te onderhouden of de gevels te laten reinigen. Een gebouw heeft door de wisselende weersomstandigheden veel te verduren en dat zie je ook terug aan de buitenkant. Dit schoonmaakbedrijf biedt de mogelijkheid om de gevel van je gebouw voor een langere periode te beschermen tegen de weersomstandigheden en zorgt ervoor dat de buitenkant langer mooi blijft. Zo bekijkt J&S Bedrijfsdiensten de mogelijkheden met betrekking tot onderhoud en behoud van het pand op basis van een opname- en adviesrapport. Zo kun je langer genieten van een mooi en schoon gebouw. 

Specialiteiten van J&S Bedrijfsdiensten

Er zijn in Eindhoven nog enkele andere schoonmaakbedrijven, maar toch heeft J&S Bedrijfsdiensten meer dan 70 klanten in de provincie Brabant. Dat komt omdat zij werken met professioneel en gemotiveerd personeel, die plezier hebben in hun werk. Daarnaast krijg je als opdrachtgever één aanspreekpunt, waardoor de communicatie soepel verloopt. Ook wordt de schoonmaak van het pand regelmatig gecontroleerd door de directie, zodat geen vuilspotje gemist wordt. Verder heeft dit bedrijf een calamiteiten-service, waardoor ze 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar zijn. Zo worden problemen snel en vakkundig verholpen.