Hoogwaardig kantoormeubilair

De beste reden om te kiezen voor tweedehands kantoormeubelen, is uiteraard de prijs. Wij halen meubels uit kantoren en verkopen deze aan bedrijven die goede kwaliteit willen, maar geen topprijs willen betalen. Het feit dat u tweedehands meubels koopt, betekent niet dat u een compromis moet sluiten rond de kwaliteit

Liefde voor design en het milieu

Of u nu een multinational of een eenmanszaak bent, we hebben een ruime stock van alle toonaangevende merken en zijn flexibel genoeg om aan uw eisen te voldoen.

Waarom kom je er niet achter wat andere mensen al hebben ontdekt?

Als een van Nederlands’ beste detailhandelaren in kantoormeubilair, bieden we een volledig assortiment kwaliteitsproducten, van bureaustoelen, bureaus en kantooropslag tot vergaderruimte, receptie- loungemeubels.Nu steeds meer bedrijven zich realiseren dat de financiële en ecologische voordelen van hergebruik niet gepaard gaan met een compromis in kwaliteit, wordt tweedehands kantoormeubilair steeds populairder.

Dit is hoe het werkt

Wat u ook kiest, we kunnen uw meubels leveren en installeren. Kunt u online niet vinden wat u zoekt? We hebben altijd nieuwe stock binnen en onze toonzaal is open voor bezoek.

Bekijk onze site voor geweldige kortingen op topmeubelmerken. Elk stuk wordt geïnspecteerd, schoongemaakt en klaar voor levering. Gebruik onze beveiligde kassa en koop en selecteer een leverdatum. We nemen contact met u op om uw beschikbaarheid te bevestigen en een afspraakvenster te e-mailen voor levering. Ons team zal uw meubels leveren en inrichten. Het enige wat u hoeft te doen is achterover leunen en ontspannen.