Hulp bij schulden

Tip voor hulp bij schulden in Den Haag

Heb je in de loop van de jaren schulden opgebouwd en kom je hier zelfstandig niet vanaf en ben je daarom op zoek naar hulp bij schulden Den Haag ? Dan is bewindvoering een goede oplossing voor jouw probleem. 

Start met een kennismakingsgesprek 

Bij bewindvoering wordt er altijd gestart met een kennismakingsgroep. Tijdens deze intake krijg je informatie over de manier waarop het bedrijf werkt. Ook verneemt het bedrijf graag welke problemen de klant heeft en ervaart op financieel gebied. Het bedrijf zal altijd meedenken naar de beste steun en een passende oplossing voor jouw situatie. 

Omgaan met schulden

Wat houd hulp bij schulden Den Haag in?

Tijdens de hulp bij schulden Den Haag kan dit bedrijf veel voor de klant betekenen. Bij de start van het bewind wordt een door het bedrijf en budgetplan opgesteld. Alle instanties die te maken hebben met de schulden van de klant wordt door het bedrijf op de hoogte gebracht. De klant zal dan een speciale inlogcode ontvangen om zo op iedere gewenst moment de transacties te kunnen bekijken. Het bedrijf zal ook vertrouwelijk omgaan met de persoonlijke gegevens van de klant. NCM Bewindvoering kan je daarom uitermate goed helpen met het aflossen van jouw schulden.