nt2 course Amsterdam

De Nederlandse taal leren dankzij de NT2 Course Amsterdam

Voor veel mensen is Nederlands een van de moeilijkste talen van de wereld. Dit komt voornamelijk door de verschillende uitzonderingen en regels. De combinatie van deze twee, maakt het voor mensen die vanaf buiten Nederland komen extra lastig om de taal te leren. Zeker wanneer buitenlanders de Nederlandse taal snel onder de knie willen hebben, kan dit langzamer gaan dan verwacht. Wil je de Nederlandse taal toch zo snel mogelijk leren? Kijk dan eens of de NT2 Course Amsterdam iets voor je is. 

Een snelle en flexibele Nederlands cursus

De leraren van de NT2 Course Amsterdam krijgen vaak de vraag of het ook mogelijk is om een versneld traject te doen. Het antwoord hierop is; ja, dit is zeker mogelijk. Echter is de kans wel groot dat je hiervoor deel moet nemen aan een individuele cursus. Naast de individuele cursus, is het ook mogelijk om deel te nemen aan een groepscursus.

nt2 course Amsterdam

Voor wie is de NT2 Course Amsterdam geschikt?

De NT2 Course Amsterdam is vooral geschikt voor mensen die de Nederlandse taal nog niet goed spreken. Het is namelijk mogelijk om als beginner deel te nemen aan de cursus. Daarnaast kun je als gevorderde Nederlands spreker ook deelnemen aan de cursus.