Stijlvolle gleufhoed

Bekijk de stijlvolle gleufhoed bij Hatland. De gleufhoed en vintage zitten dicht bij elkaar, maar hoe dan ook, een gleufhoed staat chique. Hoeden zijn er niet alleen voor het mooi. In deze tekst aandacht voor de voordelen van het dragen van een hoed. Terwijl in vroeger tijden de gleufhoed echt een accessoire voor mannen was, zijn de tijden nu anders, ook al is er een enorm aanbod van hoeden voor vrouwen. In deze tekst komt ook een passage over hoeden voor vrouwen. Kortom in deze tekst alles over de hoeden van Hatland en wat zij nog meer hebben, want het aanbod is groot.

Hatland heeft een groot assortiment

De gleufhoed is dan wat meer uniseks geworden, maar dat zijn meer producten van Hatland. Als voorbeeld de strorieten hoed, daarvan zijn prachtige elegante modellen voor dames met een sjaal er omheen, maar ook typische hoeden voor mannen die zij tijdens het tuinieren kunnen dragen. Hetzelfde geldt met de katoenen hoeden, dat zijn van die heerlijke hoedjes als je gaat kamperen. Warm in Nederland is al snel benauwd gevolgd door een regenbui, een katoenen hoedje is dan heerlijk. Al die typische hoeden voor de zomer houden schadelijk zonlicht tegen, maar UPF50+ overtreft dat. Lees op de site over hoeden van UPF50+ want het werkt beter dan antizonnebrandcrème.

Ook voor petten, mutsen, en handschoenen

De hoeden die Hatland heeft zijn teveel om op te sommen. Vissershoedjes hebben ze evenals andere outdoor hoeden dan de katoenen hoed. Aan de linkerzijde van de site kun je filteren, en aan de bovenzijde selecteren wat je wil zien. Aldaar zie je mutsen, petten, en handschoenen staan. Bij de petten geldt hetzelfde dan met de hoeden, sommige zijn vintage, anderen modern, en weer andere tijdloos. Petten kunnen ook bescherming geven tegen zonlicht en hebben veel draagcomfort. Dan nog de mutsen voor als het koud is, kortom alle denkbare hoofddeksels zijn bij Hatland te verkrijgen. Het is te zien op de site.