Natuurlijke gezichtsmaskers

Stop met het uitgeven van uw geld en tijd in de spa! Wat als het geheim van een mooie huid werd gevonden. in je keuken! Maak je eigen Natuurlijke gezichtsmaskers met onze beste recepten. Een natuurlijk masker vertegenwoordigt een object waarvan het menselijk gezicht is bedekt om het natuurlijke uiterlijk te transformeren in prachtige schoonheid.

Natuurlijke gezichtsmaskers met banaan

Wie heeft botox nodig als je bananen bij de hand hebt? Inderdaad, je kunt banaan gebruiken als volledig natuurlijke gezichtsmaskers. Dit ingrediënt boordevol vitamines helpt je huid te hydrateren en gladder te maken. Vitamine A vermindert puistjes en puistjes, Vitamine B vermindert droogheid, Vitamine E vermindert rimpels en tenslotte hydrateert kalium. Om het te bereiden, moet je een rijpe banaan van gemiddelde grootte pureren totdat je een pasta krijgt die je zachtjes op je gezicht en hals aanbrengt. Laat het masker maximaal 20 minuten op zijn plaats zitten en spoel het daarna af met koud water. Je kunt de verrijkte versie proberen met een rijpe banaan van gemiddelde grootte, 1/4 kopje yoghurt en 2 eetlepels honing. Je zult je herboren voelen.

De beste manier om uw natuurlijke maskers aan te brengen:

Wat te doen ? Volg het beautyrecept en verzin in vijf minuten je zelfgemaakte masker. Was vervolgens je gezicht met een milde reiniger en droog het grondig af, zonder te wrijven. Breng het masker aan en laat het zitten. Wees voorzichtig, voor een kwetsbare, gevoelige of geïrriteerde huid, vermijd recepten op basis van citroen. En bij de eerste tintelingen spoelen we meteen af! Aan het einde van de inwerktijd het masker voorzichtig verwijderen met lauw water. Als er resten achterblijven, maak deze dan los met een doorweekt wattenbolletje. Droog vervolgens je gezicht, nog steeds zonder te wrijven, en hydrateer onmiddellijk.


Aarzel niet om jezelf te ontlasten!