Mijn eigen zaak zonder veel ervaring

Omdat ik onlangs mijn eigen zaak gestart ben, maar geen jarenlange ervaring heb, ken ik dus helemaal niets van boekhouden. Nu is dit natuurlijk wel een heel belangrijke factor in je zaak. Ik heb een boekhouder ingeschakeld, maar aangezien ik helemaal niets kende van boekhouden, heeft hij daar enorm veel tijd in gestopt, wat mij dan ook heel veel geld kostte. Daarom was het dan ook beter dat ik zelf ook wat meer in orde bracht, dit zou me veel geld besparen. Daarom ging ik op zoek naar een software die het werk wat lichter maakte voor mezelf. Op deze manier kwam ik terecht op deze website.
Offective
Mijn ervaring met deze boekhoudsoftware
Ik heb me deze boekhoudsoftware aangeschaft. Het was misschien wel wat geld, maar ik zie het als een goede investering. Niet enkel bespaart me dit veel geld bij de boekhouder, ook zorgt het ervoor dat ik tijd bespaar hiermee! Bovendien was het zeer makkelijk in gebruik, ook voor mensen zonder veel ervaring hiermee. Voor mij was het dus een absolute goede investering! Ik raad deze software aan aan anderen.