Leuke marketing stage gezocht!

Als scholier zijnde weet ik maar al te goed dat het volgen van een stage noodzakelijk is om deze opleiding te volgen. Echter valt het mij nogal tegen om een geschikte stageplek te vinden. Althans ik was al bij meerdere bedrijven geweest om te vragen of dat er nog ruimte was. Helaas werd ik overal afgewezen omdat ze geen stagiaires aannemen. Ook waren er meerdere stageplekken die al waren voorzien waardoor ik niet “nodig” was. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om verder te gaan zoeken op het internet, wellicht dat ik het daar kan vinden.

logo3

Doordat ik via het internet ben gaan zoeken kwam ik vrijwel meteen terecht op de website van Stagemax. Hier is het namelijk mogelijk om een marketing stage te vinden welke voldoet aan de wensen van jezelf. Uiteindelijk heb ik er dan ook voor gekozen om me hier in te schrijven zodat ik hopelijk snel een stageplek vinden zal. De keuze hier is enorm waardoor ik een goed gevoel heb gekregen dat ik eindelijk een stageplek zal gaan vinden! Nu maar hopen dat ik straks goed op gesprek kan komen en mijn verhaal mag doen.