Hoog slagingspercentage bij autorijschool Tilburg

Sinds ik bij autorijschool Tilburg mijn rijlessen heb genomen waardoor ik een stuk zekerder achter het stuur zat, ben ik eindelijk geslaagd. Bij deze rijschool heb je elke les een vaste instructeur, ook is er de keuze uit verschillende rijles pakketten en de prijs voor deze rijlessen is zeer aantrekkelijk. 

Eerder had ik al verschillende lessen bij een andere rijschool gehad, maar daar lukte het mij niet om in het bezit te komen van een rijbewijs. Elke les kreeg ik een andere instructeur waardoor ik steeds weer moest bewijzen wat ik al had geleerd.  autorijschool Tilburg

Zeer tevreden over rijschool Tilburg

Vanaf mijn eerste rijles bij rijschool Tilburg kon ik al merken dat ik hier op mijn plaats was. De instructeur die ik kreeg was zeer rustig en zelfs na de zoveelste fout die ik maakte bleef deze rustig. Doordat ik eerder geen goede ervaring heb gehad met de vorige rijschool moest ik weer bij het begin beginnen. Op deze manier kreeg ik wat meer zelfvertrouwen achter het stuur, hierdoor lukte het mij dan ook om na de 25e les het examen aan te vragen. Nooit gedacht dat ik dan ook meteen de eerste keer was geslaagd, dit door de rustige maar zeer ervaren instructeur.