JZ Fietstechniek is uw betrouwbare en voordelige fietsenmaker in Veenendaal!

Op zoek naar een fietsenmaker in Veenendaal? JZ Fietstechniek staat voor u klaar om uw fiets te repareren. Kom langs voor een reparatie of onderhoudsbeurt aan uw fiets. Wij leveren een snelle service voor scherpe tarieven. Ontdek ons assortimenten aan fietsen in diverse typen, modellen en merken. Wij verkopen damesfietsen, stadsfietsen, mountainbikes en meer! Bij JZ Fietstechniek krijgt u deskundig advies voor uw fiets. Wij hebben alles om te starten met wielrennen. Ontdek de verzekeringen, onderhoudsbeurten en garanties bij servicegerichte fietsenmaker in Veenendaal!

Fietsenwinkel 

Nieuwe fiets of tweedehands fiets kopen? Kom langs en ontdek het assortiment van JZ Fietstechniek in Veenendaal. Wij zijn een fietsenwinkel met groot aanbod aan modellen en merken van fietsen. Onze fietsen zijn te koop voor scherpe prijzen en mooie garanties. Een fiets kopen bij fietsenwinkel Veenendaal levert u aantrekkelijke voordelen op! Wij zijn een complete fietsenzaak met ruim aanbod aan fietsen. Op zoek naar mountainbikes of kinderfietsen? Wij hebben de mooiste merken. Ook voor u hebben we de perfecte fiets. Met onze fietsen kunt direct veilig de weg op. Ook voor tweedehands fietsen kunt u bij ons terecht. De tweedehands fietsen zijn getest op veiligheid en zijn in optimale conditie voordelig aan te schaffen. 

E-bikes dealer

Interesse in een e-bike? Wij zijn een e-bike dealer met mooie merken van e-bikes. We hebben een ruim assortiment aan e-bikes. Bij JZ Fietstechniek ontvangt u advies voor het aanschaffen van een e-bike. We zorgen ervoor dat uw e-bike aansluit bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Gazella, Sparta, Batavus en meer mooie merken kunt u bewonderen in onze fietsenwinkel in Veenendaal.

Onderhoud bij fietsenmaker in Veenendaal

JZ Fietstechniek is uw fietsenmaker in Veenendaal voor deskundig onderhoud. Onderhoudsbeurten zijn belangrijk om de veiligheid en kwaliteit van uw fiets optimaal te houden. Wij zorgen voor een complete service en onderhoudsbeurt aan uw fiets. We overleggen eerst als er onverwachte reparaties aan het licht komen. Bij ons krijgt u hoge service en kwaliteit tegen voordelige prijzen. Wilt u een fiets leasen? Dat kan bij de JZ Fietstechniek. U fietst al voor een vast laag bedrag per maand. U geniet van een verzekering, garantie en pechhulp bij de meest complete fietsenmaker in Veenendaal.