G4S Veiligheids-trainingen: de beste trainingen voor ieder bedrijf

Wanneer je een eigen bedrijf hebt zijn er veel zaken waar je rekening mee moet houden. Zo is het onder andere belangrijk om te weten waar risicofactoren binnen het bedrijf zitten, maar moet je ook zorgen voor de nodige veiligheid. In het geval van een calamiteit is het belangrijk om zo snel mogelijk in te kunnen grijpen. Je hebt dan medewerkers nodig die over de juiste kennis en technieken beschikken om te kunnen ingrijpen. Dit kan wanneer je kiest voor G4S Veiligheids-trainingen. Hier kun je terecht voor tal van trainingen voor zowel directie als personeel.

Dit zijn de opties bij G4S Veiligheids-trainingen

Het grote voordeel van de G4S trainingen is dat ze beschikbaar zijn voor ieder bedrijf. Je kunt hier onder andere terecht voor een plan van aanpak, ook wel RI&E genoemd (Risico Inventarisatie & Evaluatie). Op basis hiervan weet je wat jouw bedrijf nodig heeft om goed te kunnen functioneren tijdens noodgevallen. Zo heb je bijvoorbeeld BHV’ers nodig, maar is het ook belangrijk om medewerkers te hebben die hun EHBO diploma hebben. Wanneer er sprake is van een ongeval op de werkvloer kan snel en kordaat opgetreden worden.

Tijdens de BHV en EHBO trainingen leer je levensreddende handelingen uitvoeren, maar krijg je ook training voor het blussen van brand en het verzorgen van letsels. Daarnaast is het bij G4S ook mogelijk om een VCA cursus te volgen. Deze cursus zorgt ervoor dat de veiligheid op de werkvloer vergroot wordt. Zowel werkgevers als werknemers zijn hierdoor bewust van de mogelijke gevaren om zich heen.