Industriele spiegels

Lees over industriele spiegels van de Spiegelshop. Op de website zie je ronde, ovale, en rechthoekige spiegels met een zwarte stalen lijst. Maar ook de industriele spiegels Helsinki en Vero die in vele moderne strakke interieurs mooi zullen staan. Steeds vaker wordt er een spiegel aan het interieur toegevoegd ter decoratie. Vaak is dat om meer licht en ruimte te creëren, maar de lijst moet qua stijl aansluiten bij de aanwezige woonstijl. Juist daarin heeft de Spiegelshop Hengelo een specialisme, zij hebben alle stijlen en niet alleen industriele spiegels. Naast mooi is een spiegel in huis hebben ook bijzonder praktisch, lees over enkele voorbeelden.

Een spiegel op een handige plek

Een bijzonder handige plek voor industriele spiegels is in de gang en op de WC. Het heeft zoiets van, als het er ineens niet meer zal zijn, dan pas ga je jezelf realiseren hoe vaak je erin keek. Omdat de hal de entree is, is het belangrijk dat het stijlvol is, voor nieuwkomers over de vloer is de gang de eerste indruk. Kijk dus op de website of dat je een spiegel kan vinden met een lijst wat mooi aansluit bij de woonstijl. Mocht de goede spiegel daar niet tussen zitten, leg dan contact met de Spiegelshop in Hengelo want aldaar is een eigen lijstenmakerij.

De Spiegelshop heeft alle woonstijlen en formaten

Naast de industriele spiegels heeft de Spiegelshop lijsten in alle stijlen. Juist een hele klassieke lijst, een lijst in barokstijl, of een spiegel met een brocante lijst is leverbaar. Dan zit je meestal in een ander kleurensegment dan zwart. Bij dat industriële staat zwart meestal het mooiste, maar bij klassiek dan is bruin, roodbruin, misschien zelfs goudkleurig het mooiste. Dan is er ook nog alle keuze met het formaat. De voornoemde spiegel voor in de WC moet klein zijn, omdat het in een kleine ruimte is, maar die passpiegel bij de garderobekast lang en smal. Bekijk de spiegels op de website.