Woolrich

Hoe combineer je een mooie polo?

Heb jij veel verschillende ralph lauren polo shirts in je kast? Maar weet je niet zo goed hoe je ze moet combineren. Niet getreurd, want ik heb meer dan genoeg tips voor je! Vaak als je mensen met polo’s ziet rondlopen, is het gestyled als slechts een shirt. Dit kan leuk zijn, maar op een gegeven moment wordt het saai. Dit is zonde, want als een kledingstuk saai wordt, ga je het waarschijnlijk een stuk minder dragen. Wil jij weten hoe je zo’n kledingstuk een stuk minder saai kunt maken? Lees dan snel verder.

Onder je favoriete sweater

In de wintermaanden is de makkelijkste manier om je polo te stylen, met een sweater. Veel mensen verwachten het niet, maar je kunt een polo dus ook gewoon in de koudere maanden van het jaar dragen. De combinatie met een sweater houd je namelijk zeker warm. Maar hoe gaat dit dan in zijn werking? Eigenlijk hoef je alleen maar je polo aan te doen en vervolgens je favoriete sweater erover heen te dragen. Hierdoor zie je grotendeels de sweater, maar steekt er ook nog een kraagje van de polo uit. Het is dus wel de bedoeling dat je kiest voor een polo van Hans Voortman die past bij de sweater die je wilt dragen.

Boven een lang shirt

Is het net even te koud om een ralph lauren polo shirt te dragen zonder iets eronder? Dan zou je prima een polo kunnen dragen boven een lang shirt. Hoe dik het shirt is dat je kiest, is helemaal aan jou. Je zou de outfit kunnen opspicen met een shirt in een gekke kleur, maar je kunt het natuurlijk ook basic houden. Oftewel: het is niet alleen een praktische oplossing, je kunt ook je creativiteit erop loslaten. Wees dus niet bang om voor een fel kleurtje te kiezen. Het kan je outfit namelijk vaker maken dan breken.