Wij laten onze badkamer betegelen

Wij zijn al een tijd onze badkamer aan het renoveren en laten tevens ook onze badkamer betegelen. Nadat wij mooie tegels hadden uitgezocht bij LHP Vloeren, hebben wij meteen een afspraak gemaakt om dit werk uit handen te geven. Niet alleen leggen zij zeer professioneel vloeren van laminaat, hout of plavuizen, ook kunnen zij heel mooi je badkamer renoveren. 

Nadat wij een afspraak hadden gemaakt met LHP Vloeren kwam een team van specialisten langs om ons te helpen met onze renovatie. Behalve dat zij netjes en nauwkeurig werken is het resultaat verbluffend. 

Een bijzonder mooi resultaat

Wat zijn wij blij met onze nieuwe badkamer. Vooral toen de vakmensen bezig waren met het betegelen van onze badkamer zagen wij al een verschil van dag en nacht. Onze badkamer leek veel groter te worden door de kleur van de tegels. Voorheen zaten er namelijk bruine op en nu hadden wij gekozen voor de witte kleur. Wij konden haast niet wachten tot het zover was dat wij weer in onze eigen badkamer ons konden wassen.

Onze volgende klus staat alweer op de planning, deze keer gaan wij onze wc aanpakken. Hiervoor hebben wij ook de hulp van LHP Vloeren ingeschakeld, dit bedrijf is ons de vorige keer bijzonder goed bevallen.