5 assig simultaan

Werken met de nieuwe 5 assig simultaan

Het bedrijf waar we al ons metaalbewerking laten doen werkt nu met de nieuwste 5 assig simultaan. Ik ben daar erg benieuwd naar geworden. In het begin begreep ik maar weinig van technische uitvoering, ik was vooral conceptueel bezig. Maar door de samenwerkingen die we met dit bedrijf zijn aangegaan heb ik al veel meer geleerd dan eerst voor mogelijk was. De 5 assig simultaan gaat de kwaliteit aanzienlijk verbeteren, waardoor de productwaarde ook kan stijgen. We zitten flink in de groei omdat we steeds de tijd krijgen om bij te sturen en echt onderzoek te doen naar een optimaal product. We willen het hoogst haalbare en bedrijven die dit niet van zichzelf verwachten houden het waarschijnlijk niet lang vol. Dit is mijn visie, trouwens, ik kan begrijpen als er mensen zijn die het er niet mee eens zijn. Maar door de optimalisatie, ook door de bedrijven die dus met ons werken, merk je ook dat je een interessante klantenkring om je heen krijgt. We kunnen ons nu veroorloven echt goede producten uit te zetten naar grote andere bedrijven, waardoor een symbiotische samenwerking vanzelfsprekend wordt. De productlancering is al vrij snel, ik ben reuze benieuwd naar het resultaat.

5 assig simultaan