locker 4

Wat zijn de voordelen van lockers?

Wil je jouw pand voorzien van een handige opslagplaats, dan zijn lockers hiervoor de oplossing. Lockers bieden namelijk veel voordelen waar je van kunt profiteren. Zo zorgen lockers met pincode ervoor dat je veilig jouw spullen kunt opslaan op een efficiënte manier. Doordat elk kluisje een eigen code heeft, weet alleen degene met dat kluisje hoe de locker open moet. Zo kan niemand dus zomaar bij jouw locker komen en kan je na verloop van tijd veilig je spullen ophalen. Dit zorgt er dan ook voor dat steeds meer mensen lockers in hun pand laten installeren.

Modern en mooi in uiterlijk

Een ander voordeel aan een locker met cijferslot, is dat deze modern in uiterlijk is. Het ontwerp is namelijk mooi en zorgt er dan ook voor dat dit een mooi aanzicht is. Het is dan ook een goede manier om je bedrijf een stuk professioneler te maken. Je kunt ook het ontwerp nog mooier maken door de lockers te personaliseren. Je kunt dan een unieke print op de lockers laten bevestigen, zoals jouw logo of een andere print. Het is hierbij belangrijk om eerst online te kijken naar de mogelijkheden, zodat je een goed beeld hebt hoe te beginnen hiermee.

Zo werken de pincodes

Als je jouw lockers hebt laten installeren, is het tijd om de pincodes te gebruiken. Als je een bedrijf hebt met werknemers, kan je dan pincodes laten genereren en deze aan je medewerkers uitdelen. Zij krijgen dan een code van vier cijfers en kunnen hiermee hun locker ontgrendelen. Het is hierbij dan natuurlijk wel belangrijk dat ze de code niet vergeten. Daarom is het aan te raden om de code in een mailtje te sturen, zodat deze niet snel kwijt zal raken. Je werknemers kunnen vervolgens profiteren van de voordelen die de lockers te bieden hebben.