Voetbaldoel kopen

Ben jij ook net begonnen met je eigen sportclub en moet nog een voetbaldoel kopen? Doe dat dan bij Pluim& Sports BV zij geven jou namelijk de beste service, advies en leveren ook nog eens top voetbaldoelen.

Lees hier meer over ervaringen met een voetbaldoel kopen bij Pluim& Sports BV

Zelf ben ik recentelijk gestart met het opzetten van mijn nieuwe voetbalvereniging. Ik had zelf nog niet bedacht hoe ik alles ging inrichten. Het gras ligt er al, ik moest alleen nog alle materialen aanschaffen. Gelukkig heeft Pluim& Sports daarbij geholpen. Zij zijn met mij om de tafel gaan zitten over hoe en wat. Ik heb al mijn wensen kunnen inbrengen en zij hebbben zoveel mogelijk hun best gedaan om die te realiseren in het ontwerp.

Uiteindelijk ben ik erg tevreden met de inrichting van de velden. Zij hebben al mijn voetbaldoelen geleverd van klein tot groot. Het is erg prettig om je voetbaldoelen allemaal bij één bedrijf af te kunnen nemen dat scheelt namelijk een hoop gedoe. De doelen heb ik voor een erg scherpe prijs gekocht en daarna zijn zij die ook nog komen monteren. Ook heb ik de vlaggen door hen laten leveren. Met uiteraard topresultaat.