Vespa kopen in Alkmaar

Alkmaar is een mooie stad om te wonen, al moet je wel oppassen voor al die toeristen op de kaasmarkt. Met een scooter kom je overal, en dan is er uiteraard geen betere keuze dan een Vespa scooter. Je kunt momenteel de Primavera en Sprint kopen, twee prachtige krachtpatsers met die typische retro styling. Uiteraard kun je kiezen tussen een snorfiets of bromfiets, en als je eigenlijk naar een goedkoop alternatief zoekt is een Vespa scooter leasen wellicht een betere keuze. Welke Vespa scooters je kunt aanschaffen en waar vertellen we je op deze pagina.

Je kunt natuurlijk ook een Vespa scooter kopen vanaf de bank in Alkmaar als je online bestelt. Makkelijker en goedkoper met meer keuze!

Vespa Primavera en Sprint

De opvolgers van de Vespa LX en S zijn de Primavera en de Sprint. Deze twee scooters hebben vergelijkbare technologie onder de stalen kap, met de nieuwste snufjes zoals je die van dit Italiaanse merk mag verwachten. De Primavera doet iets meer denken aan de klassieke retro scooter van vroeger, zeker in de Settantesimo uitvoering in de originele kleuren. Of heb je liever een Sprint met een custom kleur waarmee je een opvallende scooter kunt kopen die je niet snel over het hoofd zult zien!

Online een Vespa scooter leasen

In Alkmaar liggen de prijzen voor deze scooters vaak hoger dan online. Daar komt nog bij dat enkele winkels ook de optie bieden voor een scooter leasen. Dat is een scooter betalen in termijnen zodat je de kosten mooi kunt spreiden. Verder is het gewoon jouw bezit, ook bij een scooter op afbetaling aanschaffen. Houd bij online bestellen altijd rekening met de service van de webshop, neem eventueel eerst contact op voor meer informatie.