xterior-logo

Parasol horeca voor de rokers

Als roker vind ik het heel erg vervelend dat we niet meer binnen kunnen roken. Ik moet wel zeggen dat ik wel begrijp dat er niet binnen geroken mag worden en ik ben er onderhand al aangewend. Nu het kouder wordt vind ik het wel weer vervelend om buiten te gaan staan en al helemaal als het niet droog is. Ik vind namelijk dat een Parasol horeca noodzakelijk is als er geen rookruimte binnen is.

De oplossing

Je hoort toch best wel veel horeca ondernemingen klagen over teruglopende omzet. Mij lijkt het de oplossingen dat de ondernemer zo’n Parasol horeca gaat gebruiken om dit juist tegen te gaan en om ervoor te zorgen dat de rokers buiten ook droog staan.

Ik kijk er zelf altijd naar of een horeca gelegenheid wel of niet een rookruimte heeft en als die er niet is dan kan ik soms nog genoegen nemen met een overdekking buiten. Want als dit er niet is dan krijg ik altijd het gevoel dat dit restaurant niet heel erg om zijn rokende klanten geeft.

Daarom is een parasol voor buiten (met terrasverwarmer) de ideale oplossing voor de roker en voor de klant die graag buiten droog wilt zitten.