Ongezouten noten kopen

Ik probeer zo gezond mogelijk te leven, maar als ik heel eerlijk ben, wil ik wel lekker blijven snacken. Je hoort steeds vaker dat snacks steeds vetter en zouter worden. En dat is slecht nieuws, want van zout stijgt je bloeddruk. Ook ga je van teveel zout in je dieet vocht vasthouden. Daarnaast is het ook nog eens slecht voor de nieren. Ik denk dus wel een tweede keer na voordat ik weer een zak chips koop. Maar wat kan ik dan nog wel eten tijdens een spannende film of borrel? Voor de gezonde vetten eet ik graag een schaaltje noten. Die zitten vol goede vetten. En je hebt ook ongezouten varianten.

Lekker en gezond

Gelukkig weet ik een adresje waar je overheerlijke, verse ongezouten noten kunt kopen. Bij De Notenkraam hebben ze niet alleen de lekkerste noten, maar is het aanbod ook nog eens enorm. Of je nu van macadamia’s of pecannoten houdt, of liever een mix van verschillende nootjes hebt, De Notenkraam heeft een variant zonder zout. Zo kan ik met een gerust hart blijven peuzelen.