24-7-transparant-30boubkbcym3ulfesvzwu8

Mijn favoriete rode wijn kopen

Toen ik laatst bij mijn vaste slijterij was kon ik maar twee flessen van mijn favoriete rode wijn kopen. Deze wijn kon ik bij mij in de buurt alleen bij deze slijterij vinden en daarom vroeg ik waneer deze weer aangevuld zou worden. De verkoper vertelde mij dat de wijn uit het assortiment was gehaald en daarom kon hij mij alleen maar een alternatief aanbieden.

Online proberen

RODE-WIJN-200x200Het alternatief dat mij was aangeboden was toch wel heel anders dan mijn favoriete rode wijn en daarom heb ik online gezocht naar waar ik mijn rode wijn kon halen. Via het internet kwam ik terecht op een website waar ik mijn rode wijn kon kopen.

Mijn wijn stond op de website van 24/7 wijnshop. Wat mij verbaasde was dat de wijn online veel goedkoper was dan in de winkel. Het scheelde mij toch wel 3,50 en dat op een wijn van 8 euro is toch best wel veel.

Via de website heb ik gelijk groot ingeslagen, zodat ik zeker wist dat ik de komende tijd goed zou zitten met mijn wijn.

Na het weekend kreeg ik de wijn binnen en deze kon ik ophalen bij het postkantoor bij mij in de buurt!