Maak gebruik van de TMB

Iedere klus of ieder project, hoe groot of klein dan ook, staat of breekt bij de veiligheid. Als jij de veiligheid van je team niet kunt garanderen en het project niet op een veilige manier tot stand kan komen, dan kan dit heftige gevolgen hebben voor zowel jezelf, je team als de uiteindelijke gebruikers van wat je bouwproject tot stand moet laten komen. Kies er daarom voor om een veiligheidscoördinator in te schakelen die erop toeziet dat voor, tijdens en na de klus de veiligheid van iedereen die met het project te maken heeft gewaarborgd kan blijven. Alleen dan weet je zeker dat je de beste kwaliteit werk kunt leveren en je trots op je werk terug kunt kijken.

De TMB van G4S

De veiligheidscoördinator, ook wel bekend onder de afkorting TMB, zorgt ervoor dat alles verloopt zoals het zou moeten verlopen. De TMB is voornamelijk op de achtergrond actief. Hij analyseert de manier van werken en de werkomgeving, ondersteunt in belangrijke taken en stelt de belangrijke veiligheidsplannen op, zoals het evacuatieplan en V&G-plan. De TMB van G4S Safety Solutions kan al vanaf het begin van het project betrokken zijn en tot en met de laatste handeling ondersteuning bieden aan je team. De TMB is ertoe gedreven dat alles zo vlekkeloos als mogelijk verloopt en er niets wordt overgeslagen om jouw werkplek zo veilig mogelijk te maken.

Betrouwbaarheid en expertise

De veiligheidscoördinator TMB van G4S Safety Solutions is door ons vakkundig getraind tot ervaren professional. Je krijgt dus altijd iemand bij je project die niet alleen betrokken is, maar ook weet waar er specifiek op gelet moet worden en wat er allemaal komt kijken bij een veilige werkplek. De TMB is een zeer belangrijke schakel om ervoor te zorgen dat je niet alleen goed werk aflevert, maar ook dat er voldoende aandacht is voor jou, je team en iedereen die met het project te maken krijgt of gaat krijgen.