Lekker Indiaas eten Amstelveen

Nooit geweten dat Indiaas eten Amstelveen zo lekker kan zijn. Omdat ik op een avond geen zin had om te koken en patat, pizza en chinees ben ik een sop het internet gaan kijken wat ik kon eten. Toen ik op het internet de site van Indiaas eten tegen kwam leek mij dit wel een hele uitdaging . Op het menu kon ik lezen wat ik zoal kon bestellen, het eten kon je laten bezorgen of ophalen. Om een beetje de indruk te geven wat je hier zoal kon bestellen zal ik hieronder een lijstje plaatsen: 

  • Diverse soorten voorgerechten
  • Tandoori specialiteiten
  • Kipgerechten
  • Zeevruchten gerechten
  • Vegetarische gerechten
  • Lamsvleesgerechten
  • Biryani gerechten
  • Naan
  • Bijgerechten

Al het eten wordt met verse ingrediënten en op ambachtelijke wijze bereid. Nadat ik het eten had besteld werd het een half uur later al aan huis bezorgd en kon ik van al het lekkers gaan genieten. Indiaas eten Amstelveen

Voor herhaling vatbaar

Het eten was zo lekker dat ik hier zeker vaker ga bestellen en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Voor mij geen patat of pizza meer, daar ben ik ondertussen wel op uit gekeken. Sinds ik de smaak explosie van het Indiaas eten van het restaurant 7 Spices heb gegeten wil ik niets anders meer.