Geweldig een fruitzuur peeling

Minstens één keer per week neem ik wel een gezichtsbehandeling van het merk RAU Cosmetics. Deze producten bestel ik online en omdat ik mij heb aangemeld voor de nieuwsbrief ontvang ik ook nog eens 10% korting op de totale aankoop. Nu zag ik dat er ook een fruitzuur peeling te koop was, deze zorgt voor een dieptereiniging, anti-aging en een ontstekingsremmende werking. Ben benieuwd en heb deze meteen besteld, mijn huid kan wel wat extra’s gebruiken. fruitzuur peeling

Een lekker gladde huid dankzij de peeling

Inmiddels heb ik de peeling gebruikt en meteen kon ik een groot verschil merken. Niet alleen een gladde huid, maar deze leek ook een stuk jonger. Ik ben dan ook niet voor niets zo tevreden over de natuurlijke producten welke online te verkrijgen zijn.

Misschien een leuk idee voor de feestdagen om een verzorgingspakket van het merk RAU Cosmetics te geven. Voor elk huidtype is er wel een leuk pakket te koop en deze kan je ook door middel van een leuke cadeau verpakking inpakken. Voor mijzelf heb ik weer de nodige natuurlijke producten besteld waaronder ook weer een fruitzuur peeling. Dit product is mij bijzonder goed bevallen dat ik deze behandeling minstens één keer per maand wil herhalen.