foto op hout drukken goedkoop

Foto op hout drukken goedkoop

Wil je nu foto op hout drukken goedkoop? Een tijdje geleden was ik bij een kennis op bezoek. In zijn woonkamer had hij een mooie foto hangen met een mooie levens spreuk erop. Een foto van de familie met de spreuk genaamd pluk de dag. De foto was daarnaast op een mooi soort hout geprint. Ik vroeg me af waar ze dit mooie stuk hadden gemaakt. Ik wilde dit zelf ook voor mijn huis laten maken. Een mooie foto van onze familie met een spreuk erbij. Ze vertelde mij dat ze dit voor een mooie prijs op de website van fotomundo hadden besteld.

Naar eigen wens

Ze konden ze foto op hout goedkoop drukken. Hij vertelde me dat hij slechts de foto en tekst had hoeven te sturen. De rest van het werk werd door de organisatie gedaan. Binnen enkele dagen had hij de canvas al binnen gekregen. Daarnaast vielen de prijzen ook erg mee. Ik ben dan ook zeer benieuwd wat ze met de foto van mijn familie en mij zullen maken. Op de website kan je inspiratie op doen. Hier staan verschillende canvassen die door de organisatie gemaakt zijn. Voor meer informatie kan je ook altijd contact met hen opnemen!