Ervaring met de Suavinex speen

Wie heeft er ervaring met de Suavinex speen? Ik vind het een perfect merk, maar heb de speen nog nooit in mijn handen gehad. Automatisch ga ik al hier naar toe wanneer ik nieuwe spulletjes nodig heb, maar ik wil natuurlijk wel altijd de beste kwaliteit. Het blijft natuurlijk altijd een vraag in hoeverre je je kind een speen moet geven – ik ben er zelf van overtuigd dat het werkt, als je er maar bewust bij blijft. Wanneer je kind om de haverklap de speen wil, voor een lange tijd, dan raakt er gewenning en dat is niet nodig denk ik. Zo probeer ik alles een beetje goed aan te pakken, je moet alles balanceren.

logo

Nieuwe speen

Dat heb ik in de afgelopen jaren wel geleerd. Vroeger was ik totaal van het onbalans, dit komt denk ik omdat ik de neiging heb om een beetje chaotisch te zijn. Ik kon dan opeens extreem gestructureerd zijn en dan na een half jaar weer volkomen chaotisch, het had geen middenweg. Op een gegeven moment werd ik daar zo gek van, dat ik het besloot het anders aan te pakken en dit ging toen opeens goed! Alsof ik het licht gezien had. Mijn man zorgt nu ook wel voor de balans, hij is veel georganiseerder, dus telkens wanneer ik weer uit de bocht vlieg met mijn chaos, kan hij mij weer op een goed pad duwen.