Elke ondernemer heeft te maken met btw aangifte

Niets is makkelijker dan om je btw aangifte met behulp van een software programma te doen. Als eigen ondernemer weet ik als geen ander hoeveel tijd erin gaat zitten om je aangifte volledig uit te zoeken. Vaak is het dan nog maar de vraag of de aangifte die ik heb gedaan wel juist is. Daarom heb ik de hulp ingeschakeld van pPlease. Hier kan je speciale software kopen voor het doen van de aangifte, maar ook voor het factureren van nota’s en offertes maken. Door simpelweg op de site van www.pplease.nl te gaan en op bestellen te drukken kunt je een software pakket kopen.  

Met het pPlease Suite pakket heel eenvoudig zelf je btw aangifte doen

Had ik deze site maar eerder ontdekt, dan had mij dat heel veel tijd gescheeld. Een groot voordeel is dat er eventueel een extra controle op mijn aangifte gedaan kan worden zodra ik deze via de software heb ingevoerd. Zo kan ik mijn belastingaangifte doorsturen naar mijn accountant welke deze dan nog een keer extra kan controleren, maar natuurlijk kan ik de aangifte ook meteen naar de Belastingdienst indienen. Iedereen die een eigen bedrijf heeft kan ik aanraden om een software pakket bij pPlease te kopen.