Een heel ander verhaal wanneer jezelf een van de slachtoffers bent

De kranten staan er vol van en ook op het internet lees je er veel over. Het is onbegrijpelijk hoeveel slachtoffers er jaarlijks vallen door zedenmisdrijven. Helaas ben ik ook een slachtoffer geworden doordat ik ben aangerand op straat. 

Het was een zeer gezellige avond, ik was met een paar vriendinnen uit eten geweest in Amsterdam. Zelf woon ik in Haarlem en met de trein is het goed te doen om naar Amsterdam te komen waar mijn vriendinnen wonen. Na een gezellige avond te hebben gehad ging ieder weer zijn eigen weg en was ik op pad naar het station.  slachtoffers

Nog steeds kijk ik achterom uit angst

Wat er daarna precies was gebeurd weet ik niet, ik werd wakker in het ziekenhuis. Daar hoorde ik wat er aan de hand was en waarom ik in het ziekenhuis lag. Gelukkig hadden meerdere mensen de dader gezien en deze kon meteen worden opgepakt. Dankzij het Advocatenkantoor Hamers heb ik een schadevergoeding gekregen en hebben zij ervoor gezorgd dat de dader achter slot en grendel zit.

Mijn leven is niet meer zoals het was, ik durf bijna niet meer alleen de straat op. En als ik wel op pad moet dan kijk ik steeds achterom of niemand mij volgt.