SmokeSmarter

Deze producten bij SmokeSmarter heb je nodig om te starten

Wil jij ook elektronisch gaan roken? Je bent niet de enige. Steeds meer mensen stappen over op elektronisch roken. Dit doen ze als tussenstop voor ze volledig stoppen met roken of misschien doen ze het wel omdat ze het lekkerder vinden. Bij een elektronische sigaret van SmokeSmarter kun je bovendien veel variatie aanbrengen met smaakjes. Voor je echter aan de slag kunt heb je een aantal dingen nodig:

  • de e-sigaret zelf
  • vloeistof
  • een coil
  • oplader en batterij
Elektronisch roken

Starterset van SmokeSmarter

De eerste keer dat je elektronisch gaat roken is het een kleine investering. Laat je echter niet van de wijs brengen: uiteindelijk is dit veel goedkoper dan elke dag een pakje sigaretten kopen. De e-sigaret gaat namelijk langer mee en is bovendien voorzien van vloeistof die je niet zo vaak hoeft te vervangen en die ook nog niet zo duur is. Een flesje vloeistof kost je minder dan een pakje sigaretten maar je kunt er wel een week of langer mee doen, afhankelijk van hoeveel je rookt. Als je alle benodigde producten niet los wil kopen, dan kun je kiezen voor een starterset van SmokeSmarter.

Verschillende smaken

Wat zit daar in?

Een starterset bevat alles dat je nodig hebt om te beginnen met elektronisch roken. Er zit een e-sigaret in. Welke dit is verschilt per pakket. Daarnaast zit er vloeistof in, een coil, vaak een vervangende coil en natuurlijk een oplader en batterij. Zo heb je direct alles in huis om te beginnen.