astrolijn horoscoop

Bellen met astrolijn horoscoop

Een paar dagen geleden trok ik de stoute schoenen aan en toetste ik het telefoonnummer van de astrolijn horoscoop in op mijn mobiele telefoon. Al jaren zie ik dit soort televisieprogramma’s voorbij flitsen als ik tegen het middaguur een rondje langs de zenders zap. Mijn man werkte vaak thuis en gelooft niet zo in spirituele mediums. Maar sinds kort heeft hij een andere baan buiten de deur en kon ik mijn nieuwsschierigheid niet meer bedwingen. Het bloed kroop waar het niet gaan toen ik mijn eerste pogingen waagde. Ik realiseerde mij goed dat de kosten oplopen tijdens het bellen.

astrolijn horoscoop

Live in de uitzending
Het was mijn grote geluk dat mijn vierde keer uiteindelijk raak bleek te zijn. Zelf denk ik dat het hielp dat veel mensen midden op een doordeweekse dag op hun werk verblijven. Het medium van de astrolijn horoscoop wist dingen waar ze van te voren nooit van op de hoogte had kunnen zijn, bijvoorbeeld over de band met mijn overleden opa. Persoonlijk ben ik niet gelovig en vind ik het lastig om na te gaan of het contact tussen het hemelse en aardse echt zo mooi is als zei zegt. Wel zal blijken of de voorspelling dat ik ga verhuizen uitkomt.