Logo-1-300x104

Abstracte schilderijen gekocht

Sinds kort zijn wij verhuisd naar het nieuwe kantoorpand. Het heeft een tijdje geduurd door vertraging met de oplevering, maar wij zitten er nu eindelijk in. In het nieuwe kantoor hebben wij ook veel meer ruimte, waardoor het er nogal kaal uitziet. Omdat er ook klanten worden ontvangen op kantoor vond ik het wel een goed idee om abstracte schilderijen te kopen.

Mooie schilderijen

schilderijThuis had ik al een aantal schilderijen hangen die ik had besteld bij ART YVO. Deze abstracte schilderijen vond ik heel erg mooi en daarom wilde ik die ook voor op het kantoor hebben.

Op de website van ART YVO stonden veel nieuwe schilderijen. Het leek mij een goed idee om opvallende schilderijen uit te kiezen, zodat de schilderijen niet wegvallen in de grote ruimte. Via de website heb ik heel makkelijk de bestelling geplaatst.

De schilderijen werden afgeleverd op kantoor en deze heb ik op laten hangen door een klusjesman. Van het personeel kreeg ik verschillende positieve reacties. Het zorgt er echt voor dat de ruimte minder kaal is.

Er zijn zelfs al een aantal klanten langs geweest die wilde weten waar de schilderijen vandaan kwamen, omdat zij het zo mooi vonden.