Starten met mijn heftruckcertificaat

Mijn werkgever heeft aan mij gevraagd of dat ik interesse heb om mijn heftruckcertificaat te gaan behalen. De kosten zou dan ook door mijn werkgever worden betaald. Perfect aangezien ik dit ook op mijn c.v. bij kan schrijven. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een geschikte rijschool die mij dit kan aanbieden. Ik heb een budget van mijn werkgever te horen gekregen waaraan gehouden moet worden. Als ik binnen dit budget blijf, dan mag ik zelf kiezen bij welke rijschool ik dit wil volgen.

Snel gevonden

Als je gaat zoeken op het internet, dan zal je er al vrij snel achter komen dat er genoeg rijscholen te vinden is die dit aanbieden. Zo ook rijschool Osseforth waar ik uiteindelijk terecht ben gekomen. Deze rijschool hanteert aantrekkelijke kosten waardoor ik dus binnen het budget blijf. Wat het helemaal perfect maakt is toch echt het feit dat zij praktisch bij mij om de hoek zitten. Hierdoor hoef ik ook niet lang te reizen om mijn certificaat te gaan behalen. Zo heb ik na goedkeuring van mijn werkgever er ook voor gekozen om mijzelf hier in te schrijven.