Mooi sanitair Alphen aan den Rijn

Sinds wij een nieuw sanitair Alphen aan den Rijn hebben moeten aanschaffen gaan wij weer met plezier naar het toilet. Iedereen heeft het misschien wel een keer in zijn of haar leven meegemaakt dat alles tegelijk stuk gaat. Bij ins gebeurt dat meestal in de dure maanden waar bijvoorbeeld veel verjaardagen zijn of met de feestdagen. Afgelopen kerst hadden wij veel visite, altijd heel gezellig, maar voor onze toilet niet, die maakt dan overuren. Normaal moet dit niet erg zijn, maar het was ons de laatste tijd opgevallen dat het toilet niet goed doorliep.  

Snelle reparatie en een nieuw toilet

Net voordat wij aan tafel wilden gaan om van ons kerstdiner te gaan genieten kwam mijn vader met de mededeling dat het toilet stuk was. Doortrekken kon niet meer en het water kwam steeds hoger. Gelukkig dat wij boven een tweede toilet hadden, dus daar kon gebruik van gemaakt worden.

De volgende dag meteen naar het sanitair bedrijf van Michel Vooijs gebeld en verteld wat er precies aan ons toilet mankeerde. Door de snelle service stond binnen een uur de monteur al voor onze deur. Helaas werd al snel duidelijk dat ons toilet niet meer te helpen was en er een nieuw toilet geplaatst zou moeten worden.  Zo snel als de monteur voor de deur stond zo snel hebben wij een nieuw sanitair door de medewerkers van Michel Vooijs uit Alphen aan den Rijn laten plaatsen.